Hronika

Muškarac i žena osumnjičeni za krađu uz pretnju nožem, mladić za obijanje kuće i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv 27-godišnjeg muškarca i 35-godišnje žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojnička krađa i ugrožavanje sigurnosti, kao i protiv 23-godišnjeg muškarca iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Kako se navodi u saopštenju policije sumnja se da su 27-godišnji muškarac i 35-godišnja žena 27. juna ove godine, iz jedne trgovinske radnje, uz pretnju nožem, ukrali su nekoliko flašica alkoholnog pića. Takođe, sumnja se da su oni istog dana, iz druge radnje, ukrali nekoliko flašica alkoholnog pića i parfem, a kada je radnica pokušala da ih zaustavi, istu su odgurnuli i izašli iz radnje.

Nišlija (23) osumnjičen je da je  u februaru ove godine, dok je vlasnik bio odsutan, obio ulazna vrata jedne kuće i ukrao sto, četiri stolice, televizor i muzičko pojačalo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com