Hronika

Muškarac (63) iz Čamurlije uhapšen zbog obljube dve devojčice

D. M. (63) iz niškog sela Čamurlije uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj kući obljubio dve devojčice stare trinaest i četrnaest godina i da je u istoj nameri pokušao da namami i jednu dvanaestogodišnjakinju.

Prema rečima meštana, decu su mu najčešće dovodili roditelji jer se predstavljao kao vidovnjak i nudio pomoć u otklanjanju zdravstvenih problema.

Decu je prisiljavao da udovolje njegovim seksualnim željama preteći da će naškoditi njihovim najbližima, da je vračar i da može da uradi sve što želi ako ne pristanu.

Preti je devojčicama da ne smeju nikome da govore šta se dešava u njegovoj kući, jer će njihovi najbliži nastradati, međutim, jedna od žrtava je progovorila pa je klupko počelo da se odmotava.

Veštačenje žrtava potvrdilo njihove navode da su bile seksualno napadnute, mada se pedofil pravdao time da je težak invalid i da ne može da im naškodi jer nema noge, pošto su mu amputirane zbog dijabetesa.

D. M.je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužiocu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com