Društvo

MUP zapošljava 14 vatrogasca na području Nišavskog okruga

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za zapošljavanje 300 vatrogasaca na području čitave Srbije, a 14 vatrogasaca biće zaposleno na području Nišavskog okruga. Rok za konkurisanje je 25. maj.

U Nišu će posao vatrogasca dobiti četiri lica, a isto toliko i u Gadžinom Hanu. U Svrljigu i u Doljevcu biće primljena po tri vatrogasca.

Na konkurs mogu da se prijave mladići i devojke koji imaju izmedju 19 i 30 godina, završenu srednju školu, imaju dozvolu za upravljanje vozilom C kategorije, i da ispunjavaju posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti.

Pravo učešća imaju i osobe koje imaju dozvolu za B kategoriju, uz obavezu da ispit za C kategoriju polože u roku od godinu i po dana od završetka obuke.

Prijave se podnose u policijskoj stanici u mestu prebivališta kandidata. Više detalja konkursa zainteresovani mogu da potraže na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com