Društvo

MUP produžio radno vreme šaltera. U Nišu zahtevi za lične karte i pasoše i nedeljom

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava za upravne poslove, zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola pred sezonu letnjih godišnjih odmora, a po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, uvelo je rad šaltera i nedelјom, dok će od sutra, 1. juna, biti produženo radno vreme šaltera radnim danima i subotom u sedištima svih policijskih uprava na teritoriji Srbije, a u Beogradu u svim policijskim stanicama i odelјenjima.

 

“Zbog povećanog interesovanja za izdavanje ličnih karata i pasoša, šalter sala u Mesnoj kancelariji Filip Кljajić će u ulici Vojvode Tankosića br. 9 a, raditi i nedeljom od 7.30 do 15.30 sati, kao i da će subotom radno vreme biti produženo do 20 sati.

Takođe, građanima je omogućeno da svoje termine mogu da zakažu subotom i nedeljom i elektronskim putem.

Podsećamo da je radnim danima radno vreme šaltera u Mesnoj kancelariji Filip Кljajić od 7.30 do 20 časova, saopštila je PU Niš.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata i to u policijskim upravama i stanicama u Kragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova će, baš kao i do sada, na dnevnom nivou pratiti potrebe građana i na osnovu broja zahteva reagovati pravovremeno i preduzimati odgovarajuće mere kako bi naši građani u što bržem roku izvadili nova lična dokumenta”, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com