Hronika

MUP: Apelujemo na sve građane da budu strpljivi u saobraćaju i da poštuju propise

Zbog povećane frekvencije saobraćaja koja se očekuje na svim putnim pravcima u Srbiji usled predstojećeg verskog praznika Uskrsa koji se obeležava po gregorijanskom kalendaru i početka prolećnog raspusta za učenike osnovnih i srednjih škola, pripadnici saobraćajne policije preduzimaće pojačane mere u cilju omogućavanja nesmetanog i bezbednog odvijanja saobraćaja.

Načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik policije Slaviša Lakićević izjavio je da će kontrola saobraćaja biti usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prekoračenja brzine, nepropisnog preticanja, nekorišćenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog prevoženja dece u vozilima.

„Apelujemo na sve građane da budu strpljivi u saobraćaju, da poštuju propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćaja zato što se tokom praznika dešava veći broj saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, a najčešći uzrok je vožnja pod dejstvom alkohola“, poručio je načelnik saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Molim sve koji nađu Novčanik Crne boje ženski,na Pijaci U Durlanu , sa Dokumentima da se obrati meni ili obližnjoj stanici policije u Durlanu
    Biću Zahvalana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com