Promo

Mršavljenje koje daje rezultate – BICOM mršavljenje

Znamo da ste slične naslove već čitali. Znamo i da su mnogi od vas nakon isprobanih različitih metoda izgubili veliki deo motivacije koju su imali kada su se odlučili da promene način života, i nezdrave navike zamene zdravim.

Retko šta nam pada toliko teško kao kada uprkos uloženom trudu, vremenu, pa i novcu, rezultati nisu onakvi kakve smo želeli i kakve su nam obećavali.

Raznorazne dijete, rigorozni treninzi i režimi često ne daju željene efekte, posebno kada gojaznost imamo kao genetsku predispoziciju.

Ponekad efekti vežbi, treninga i tretmana nisu na „željenim mestima“ na telu. Gubimo ono što ne bismo želeli da izgubimo, a pojedine uporne naslage se zadržavaju na telu.

Žene koje se odluče za mršavljenje, ili odluče da se nakon porođaja, medicinskih zahvata i operacija vrate u formu neretko primećuju da dijete ili vežbe koje su ranije delovale, prosto prestanu da deluju.

Ako spadate u bilo koju od ovih grupa, znajte da do željene linije i dalje možete stići, ali uz prethodno  precizno testiranje otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma.

U periodima kada se odlučujemo na promenu navika i svakodnevnog režima ishrane i aktivnosti, često ne pridajemo značaj simptomima poput nadimanja, pospanosti ili umora, a može se desiti da baš oni pokazuju intoleranciju na određenu namirnicu koja izaziva usporavanje metabolizma i gomilanje kilograma.

Hormoski disbalans, manjak vitamina, minerala ili esencijalnih masti, opterećenje organizma parazitima i gljivicama – samo su neki od potencijalnih uzoroka hronične gojaznosti koje bezbolno i jednostavno otkivamo testiranjem na BICOM biorezonantnom aparatu, koje je Nišlijama i građanima juga Srbije dostupno u Longa Vita Aesthetica centru.

Kao rezultat ovakvog detaljnog ispitivanja moguće je uspostaviti personalizovanu dijetu i individualni plan ishrane.

Šta je moguće je testirati:

–         Intolerancija na hranu na preko 200 namirnica koje najčešće koristimo u ishrani uz otkrivanje i tretiranje glavnog alergena

–         Provera na prisustvo patogenih organizama (gljivice, paraziti, bakterije) i čišćenje organizma od istih

–         Provera hormonskog statusa i žlezda

–         Provera vitamina, minerala, enzima, suplemenata…

–         Provera emotivnih stanja i osećaja kroz Bahove kapi koja za posledicu imaju emotivno prejedanje

Dodatno, uzročnike gojaznosti možemo ne samo otkriti, već i tretirati Bicom terapijom, što u kombinaciji sa odgovarajućim unosom hrane dovodi organizam u idealan psihofizički balans.

Šta se kroz tretmane može dobiti:

–         Detoksikacija celog organizma, posebno organa za izlučivanje

–         Uspostavljanje balansa u crevima i regulisanje probave, čime pojačavamo apsorpciju hranljivih materija i ubrzavamo metabolizam

–         Oslobađanje od toksina, štetnih zračenja i blokada

–         Regulisanje metabolizma masti, ugljenih hidrata i proteina

Biorezonantno testiranje pogodno je i za one koji su zadovoljni svojom linijom, kako bi dobili prave i personalizovane smernice – šta je najbolje konzumirati, kako bi se organizam održao u psihofizičkom balansu.

Pravi izbor je konačno pred vama, vreme je da se vaš trud isplati a želje obistine.

Javite se na 0691122359 ili office@aesthetica.rs i zakažite besplatne konsultacije!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com