Kultura

„Mračna kula” u bioskopu Cineplexx Niš

Ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora današnjice, Stivena Kinga stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš. Ne propustite da premijerno pogledate naučno-fantastičnu avanturu „Mračna kula” u sredu, 9. avgusta u 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku.

Kako bi doživljaj bio kompletan, u saradnji sa knjižarama „Vulkan izdavaštvo“, petoro najsrećnijih gledalaca premijere u bioskopu Cineplexx Niš, dobiće na poklon roman Stivena Kinga „Revolveraš“, koja predstavlja prvu knjigu  brilijantne serije „Mračna kula“, gde nas autor upoznaje sa jednim od svojih najzagonetnijih heroja. Sa vizionarskog aspekta, ovo je najbolje delo Stivena Kinga, magična kombinacija fantazije i horora koji zajednički dostižu vrhunac uzbuđenja.

Glumačka ekipa koju predvode Idris Elba u ulozi revolveraša Rolanda i Metju Mekonahi kao Čovek u crnom, obećava dobru zabavu u dugo iščekivanom filmu.

Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain nalazi se u večitoj bitki sa Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom. Odlučan je da ga spreči u uništenju Mračne kule koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.

Režiser Nikolaj Arsel, uspeo je da kombinujući elemente fantastike, horora i vesterna, na brilijantan način prenese na veliko platno najpoznatije književno delo Stivena Kinga i povede vas na neverovatno putovanje kroz dobro i zlo.  Filmovi snimani po romanima Stivena Kinga spadaju u najuspešnije ekranizacije, među kojima „Bekstvo iz Šošenka”, „Mizeri”, „Isijavanje”, „Keri” i „Zelena milja”.

http://youtu.be/9nIEgZL_kDI

Karte za premijeru filma su već uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš ili preko sajta www.cineplexx.rs uz upotrebu Cineplexx bonus kartice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com