Promo

MR ENTEROGRAFIJA – brzo, pouzdano i stručno u NEO MAGU

Dijagnostički centar NEO MAG poznat je po pouzdanim pregledima na magnetnoj rezonanci. U Neo Magu imate mogućnost da uradite ETNEROGRAFIJU na njihovoj mangetnoj rezonanci jačine 1,5T, što je svetski standard kada je ovaj pregled u pitanju.

Neo Mag je jedini privatni dijagnostički centar u regionu koji radi MR enterografiju, a obavljaju ga u saradnji sa VMA i gastroenterolozima u Nišu.

MR enterografija je najsavremenija dijanostička metoda za pregled tankog i debelog creva.

U pitanju je neinvazivni pregled koji se uvek radi sa prethodnom pripremom pacijenta. Dva pre pregleda pacijent je na dijetetskom režimu ishrane i na dan samog snimanja, pre pregleda, ne uzima hranu.

Ono što ističu iz Neo Maga jeste da enterografija nije zamena za kolonoskopiju.

Ovim pregledom pouzdano se dijagnostikuju bolesti: hronično zapaljenski procesi debelog i tankog creva, Кronova bolest, ulcerozni kolitis, fistule, apcesi, tumori creva ili celijakija.

NEO MAG

U Neo Magu lekari prate snimanje i nakon završenog snimanja odmah se očitavaju rezultati.

Važno je naglasiti da je pregled potpuno bezbolan. Tokom snimanja bitno je da pacijent sarađuje i sluša instrukcije tehničara, kako bi slika bila kvalitetnija i jasnija i da snimanje kraće traje

Кvalitet snimaka svakako zavisi i od jačine aparata. Magnetna rezonanca u Neo Magu je jačine 1,5T, što je garant kvalitetnog i pouzdanog snimka.

Kao što ste već navikli u Neo Magu, pored izveštaja lekara specijaliste radiologije, pacijent dobija snimak svog pregleda na filmu i CD-u.

VAŠE ZDRAVLJE ZASLUŽUJE NAJBOLJE, ZATO JE TU – NEO MAG!

 NEO MAG
IX brigade 1
018 520640; 018 520174; 065 3520640
 Facebook
www.magnetnis.com

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close