Društvo

Moto klub iz Niša pomaže deci iz Blaca koju je pokušala da izmesti socijalna služba

Slučaj dece iz Blaca koju je pokušala iz porodice da izmesti socijalna služba, uznemirio je čitavu Srbiju. Bajkeri iz Niša odlučili su da pomognu deci, ko koliko može, kako bi im makar malo pomogli u ovoj već za njih teškoj situaciji.

Članovi Moto kluba “Sinovi Juga” sa svojim motorima će otići da obiđu decu i odnesu im nešto para.

“Želim da pozovem sve bajkere da nam se pridruže. Polazak bi bio u subotu 27. marta oko 11 sati ispred našeg kluba. Ko ne može da pođe, a želi da da neki novac može da donese kod nas u klub svakog dana posle 17:00 h ili da uplati na bakin račun koji je naveden u prilogu. Ljudi su prikupili sve ostalo, ali su baki i deci ostala neka dugovanja pa im je potreban novac. Nadam se da će nas biti u većem broju kako bi im bar trenutno pomogli”, istakli su “Sinovi Juga”.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem radnice Centra za socijalni rad u Blacu pokušavaju da odvedu u hraniteljsku porodicu dvoje maloletne dece i odvoje ih od njihove bake koja je ranije predala sudu zahtev za starateljstvo.

RAČUN ZA POMOĆ: 200-123632990-49 LJILJANA DAČEVIĆ.
TEL ZA INFORMACIJE: 061 1714045 DEJAN MARKOVIĆ.

https://www.facebook.com/100002078644110/videos/3865108273568423/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com