Hronika

Moticiklista i putnica povređeni u sudaru u Knjaževačkoj

U sudaru motocikla i „opela“ koji se danas u 13,40 časova dogodio u Knjaževačkoj ulici povredjeni su vozač motocikla i putnica iz automobila.
Hitna pomoć je intervenisala i obe povređene osobe prebacila u Urgentni centar na dodatnu dijagnostiku i lečenje.
U policijskoj upravi u Nišu kazali su da je uviđaj obavljen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužioca, ali da uzrok udesa za sada nije poznat.
Prema rečima nadležnih u policiji, u Knjaževačkoj ulici danas se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda, ali u njoj srećom nije bilo povredjenih.
U toj nezgodi učestvovala su dva putnička vozila i kamion.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Treba kažnjavati saobraćajnu policiju jer ne radi svoj posao, ali nema ko da ih kažnjava za nerad. Načelnik PU Niš i komandir SSP neće da ih kažnjavaju za nerad jer i sami ne rade svoj posao. Kada bi saobraćajce isterali na ulice i naterali ih da rade to vreme a ne samo da stoje na ulice i okreću glavu da ne vide prekršaje onda bi Knjaževačka ulica imala po 2 saobraćajne trake u oba smera. Ne bi bilo bahatih vozača koji staju gde im se prohte. Zato pitam: ima li ko u ovom gradu ko sme da natera sobraćanu policiju da RADI svoj posao?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com