Promo

Moj greh – najbolja knjiga o ljubavi Vulkan izdavaštva prema izboru čitalaca

Svetski hit Moj greh, španske spisateljice Mersedes Ron, najbolji je roman o ljubavi Vulkan izdavaštva, prema izboru čitalaca u glasanju organizovanom povodom Dana zaljubljenih na Instagram profilu Vulkan izdavaštva.

Moj greh je prvi deo čarobne romantične sage koja je već očarala milione čitalaca širom sveta, a film zasnovan na ovoj priči uskoro će biti prikazan u više od 240 zemalja širom sveta.

Glavna junakinja ove knjige, Noa, je ponosna i nezavisna sedamnaestogodišnja devojka, sa mnogo tajni. Život joj se potuno menja kada se njena majka preudaje, jer je prinuđena da se preseli iz Kanade u Los Anđeles gde je čekaju nova kuća, nova škola, novi prijatelji i novi polubrat koji će joj zagorčati život. Nikolas, problematičan mladić, milioner koji se bavi sumnjivim poslovima, oličenje je svega onoga od čega je Noa čitavog života bežala. Uprkos nepremostivim razlikama, oboje počinju da osećaju neodoljivu privlačnost, koja će se pretvoriti u čistu vatru i neobuzdanu strast. Ni stalno rivalstvo, ni protivljenje okoline ne mogu ih sprečiti da se tajno i ludo zaljube. Ali, Nikova burna sadašnjost i Noina dramatična prošlost dovešće u brojna iskušenja njihovu zabranjenu ljubav.

U glasanju LJUBAV UZ#VULKAN KNJIGE organizovanom povodom Dana zaljubljenih, među prvih pet najboljih naslova koji u središtu priče imaju ljubav, čitaoci su izabrali i knjige: Ponoć u Njujorku, romantičnu i napetu priča Marka Milera, Carica Sisi, neodoljiv ljubavno-istorijski roman, debitantsko delo Điđi Grifis, Ludi od ljubavi, romantičnu i provokativnu priču Eloize Džejms, i Prvi i poslednji, novi roman Nore Roberts, autorke koja je prvu knjigu objavila 1981. godine, a dobitnik je brojnih nagrada i priznanja.

Pet najboljih knjiga o ljubavi Vulkan izdavaštva mogu se pronaći na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Najsrećnijih 14 učesnika glasanja organizovanog od 5. do 13. februara, kao poklon će dobiti knjigu o ljubavi prema izboru tima Vulkan izdavaštva!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com