Društvo

Modni događaj godine u Nišu! Revija NAISA ART FASHION II

Udruženje niških modnih dizajnera organizuje drugi put za redom modnu manifestaciji pod nazivom "NAISA ART FASHION II", koja ima za cilj da nastavi modna dešavanje koja su krenula da se razvijaju u gradu na Nišavi.

Humanitarna revija NAISA ART FASHION II biće održana 29. marta sa početkom od 19 sati u Hali „Čair“.
Dizajneri koji će predstaviti svoje kolekcije najavljuju da će prikazati ono najbolje iz modnih ateljea a svoje umeće predstaviće među domaćim dizajnerima i gost iz Bugarske.
Mladi niški dizajner Aleksandar Kostić
Fatih Osman, dizjaner iz Bugarske
Atelje Dragana Marković
Modna kuća Montobene
Brend Clothing or Nothing
Brend Mirjana Wolf
Specijalni gost niške revije, koji će prikazati novu kolekciju direktno sa Paris Fashion Week-a je i proslavljeni Boško Jakovljević, koji će svojom pojavom i učešćem učiniti da revija u Hali „Čair“ bude pravi modni događaj u ovom delu Srbije.
Na dan održavanja revije biće organizovan i panel sa temom mode, a među govornicima je i modna novinarka Snežana Dakić koja je voditelj kultne emisije „Život u trendu“ i Lazar Ilić, poznati stilista veoma prisutan na modnoj i muzičkoj sceni.
Karte za reviju NAISA ART FASHION II će biti u prodaji već od 2. marta na sajtu www.tickets.rs a na raspolaganju će biti ograničen broj mesta.
Deo prihoda od prodatih karata biće doniran u humanitarne svrhe i to za pomoć Klinici za ginekologiju i akušertsvo UKC-a Nš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com