Promo

Moderni apartmani i stanovi u Sokobanji: Direktna prodaja – Green Hill Sokobanja (VIDEO)

Vila Devica: Vaš dom iz snova

Moderan i udoban dom usred najposećenije banje u Srbiji, da moguće je! Ako želite da jedan od apartmana bude Vaš, kontaktirajte investitora. Jedinstveni kompleks Green Hill Sokobanja već ima prve stanare, gradnja naselja i dalje traje, narednih meseci pokretanje izgradnje novih vila.

Ovaj moderan kompleks sadrži pet objekata od kojih su apartmani u dva već prodati, u trećem se rade završni radovi a za ostale dve zgrade početak izgradnje je u toku.

Stanovi u Vili Devica koja se nalazi u jedinstvenom stambenom kompleksu u Sokobanji – GREEN HILL trenutno se prodaju a uskoro ni u njoj neće biti slobodnih apartmana za direktnu prodaju koju organizuje samo preduzeće koje gradi ove stanove.

GREEN HILL Sokobanja 

Ovaj kompleks smešten je u jednom od najlepših delova Sokobanje na korak od prirode koja će nadoknaditi sve ono što vam nedostaje a donosi divna priroda a to je svakako mir i vazduh koji leči.

Radovi u Vili Devica se polako završavaju i počinje izgradnja nove vile koja će biti deo ovog po mnogo čemu jedinstvenog kompleksa u naselju Podina u blizini akva parka u Sokobanji. Biće izgrađen novi put kojim će se brzo i lako stizati, od samog centra banje do ovog simpatičnog naselja za samo nekoliko minuta.

Pogledajte raspored preostalih raspoloživih apartmana Vile Devica kompanije GREEN HILL.

Sokobanja decenijama jeste u samom vrhu interesovanja stranih i domaćih turista, te se iz godine u godinu obaraju rekordi kada je broj gostiju u pitanju. Sa dolaskom većeg broja turista raste i interesovanje za kupovinu apartmana te je u ponudi puno toga. Treba za najmilije i sebe odabrati ono najkvalitetnije, ili uložiti u nešto što će sutra donositi siguran novac. Sokobanja ima veliku posećenost i zimi i leti tako da je izdavanje aparmana ovde siguran posao. 

Kada birate za sebe i najmilije odlučite se za najbolje a to je svakako GREEN HILL SOKOBANJA.

Direktna prodaja koju nudi kompanija GREEN HILL je najbolja opcija, proverite i zašto!

GREEN HILL Sokobanja je kompleks sa pet objekata koji se grade postepeno. Ima ukupno 107 stambenih jedinica, a svaka zgrada dobila je ime po planinama oko same banje: Rtanj, Devica, Slemen, Ozren i Bukovik. 

Od Beograda je udaljena 230 km,
od Niša i niškog aerodroma samo 60 km.

GREEN HILL
+381 62 263 662
office@greenhill.co.rs 
FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com