Promo

Moderna oprema za šlep motora – Touring Europa

TOURING EUROPA - Sigurna šlep služba za vašeg ljubimca na dva točka 24/7

Ljubitelji adrenalina i dvotočkaša moraju biti upoznati sa nepredviđenim oklonostima koje mogu ih mogu zadesiti i kako postupiti ukoliko im je potrebna šlep služba.

Vožnja na dva točka mnogima dođe kao hobi i to jako skup. Neophodna je dobra oprema za bezbednu vožnju, koja iziskuje mnogo novca, tako da pored toga, sigurno ne biste želili da do nekog oštećenja dođe koja bi napravila dodatni trošak.

Šlep motora razlikuje se od šlepa automobila, zato pored moderne i pouzdane opreme, neophodni su stručni i iskusni zaposleni koji poznaju performanse različitih modela i veličina motora, a ujedno su specijalno obučeni za njihovu vuču i šlep, kako bi Vaš dvotočkaš bio u sigurnim rukama.

„Naša moderna oprema za fiksiranje točkova motora garantuje bezbednost Vašeg ljubimca tokom transporta, a u slučaju bilo kakve nezgode koja bi potencijalno mogla da ošteti vaše vozilo, naše prikolice su osigurane“, poručuju iz Toruing Europa.

Firma postoji i uspešno radi od 1993. godine.

Touring Europa pruža i usluge šlepovanja, utovarne i pretovarne usluge, prevoz robe i putnika u Srbiji i Crnoj Gori, kao i u svim zemljama Evrope.

Leskovačka bb, 18000 Niš

063/403-747 servis&šlep

063/429-854, 429-856 prodaja

info@TouringEuropa.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com