Društvo

“Moderan grad, starinskog duha”, novi turistički vodič grada Niša

“Moderan grad, starinskog duha”, novi je privredno-turistički vodič u izdanju City Marketing Centra. Ova knjiga obiluje podacima o carskom gradu Nišu, ali i o najvažnijim privrednim subjektima koji su nam neophodni za svakodnevno funkcionisanje. Odštampana je u 10.000 primeraka, a o Nišu će čitaoci moći da se informišu na čak 260 strana.

 

Direktor City Marketing Centra Oliver Paunović zahvalio se svima na pomoći prilikom izrade knjige, saradnicima i brojnim firmama koje su pomogle da ovakvo delo ugleda svetlost dana i predstavi Niš na najbolji mogući način.

 

“Više od 20 godina lavovski se borim da naš Niš predstavim u najboljem svetlu u očima drugih, da očuvam naše kulturno nasleđe, tradiciju, i da sačuvam simbole grada na Nišavi od zaborava. I knjiga koja vam je u rukama “Moderan grad starinskog duha” je deo te moje misije.

Listajući stranice osetićete duh carskog grada koji se nalazi na raskršću puteva koji spaja Evropu i Aziju. Naš Niš je sada savremen, moderan grad, ali je zadržao duh tradicije”, istakao je Paunović.

Iza ove knjige stoji ljubav prema Nišu i Nišlijama i predani rad City Grupe. Sve je počelo sa časopisom “City Oglasi”, a danas u okviru naše kuće radi najčitaniji lokalni portal www.NiškeVesti.rs. Najposećenija privredno-turistička manifestacija “Auto Moto Fest” www.SajamAutomobila.com, koja nije prekinuta i u doba velike pandemije, je naš ponos. Iza našeg predanog rada ostale su brojne publikacije o gradu Nišu, više filmova kojim smo obogatili i brižljivo sačuvali delić istorije grada podsećajući na ljude koji ovaj grad čine baš ovakvim kakav je on danas.

I tu se nismo zaustavili. Vođeni lepotama i prirodnim bogatstvima naše zemlje pokrenuli smo i sajt www.VidiSrbiju.rs, za koji slobodno možemo da kažemo da već spada u red najposećenijih turističkih sajtova u našoj zemlji.

“Tokom svih ovih godina bilo je i uspona i padova. Iz svih tih problema uvek smo izlazili jači, zahvaljujući timu koji je spreman da pobeđuje. Izdvojili smo se od drugih, a prijatelji naše kuće su to prepoznali i uvek bili uz nas, čak i u najtežim trenucima. I upravo bez njih, privrednika Niša je teško uspeti”, kazao je direktor City group.

Ovaj svojevrstan vodič predstaviće naš grad kao savršen spoj modernog grada, u kome se u svakom uglu oseća duh tradicije. 

Knjiga o Nišu uskoro će se naći u svim većim privrednim subjektima. Biće dostupna turistima koji gostuju u niškim hotelima, u ugostiteljskim objektima, mnogim firmama i na drugim mestima u kojima je velika frekvencija ljudi. Na svakoj strani nalazi se QR kod putem kojeg će svi oni koji listaju stranice knjige moći da dobiju više informacija o privredniku sa te strane.

Novo izdanje City grupe uskoro će se naći i na sajtu www.citygrupa.rs, a već sada možete da pogledate MAPU na kojoj su već označene sve važne delatnosti koje se nalaze i u knjizi, a nephodne su vam da bi vaš svakodnevni život učinile lakšim i boljim.

Ima li nešto poubavo, nego kad rekneš-Niš,
eli da reknem jedan prokrupan reč.

NE NIŠ – NAJNIŠ

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com