Merošina

“Mladost” i “Zemljoradnik” na vrhu

Batušinačka “Mladost” i “Zemljoradnik” iz Balajnca nalaze se na čelu Nišavske okružne lige, nakon završenog 21. kola. Uspešna je bila i ekipa “Rasovače”, dok je “Naisus” iz Rožine remizirao, a “Padina” izgubila.

Ekipa Mladosti ubedljivo je na domaćem terenu savladala “Slogu” iz Kormana, isprativši ih sa 7 golova u mreži, dok je “Zemljoradnik” u gostima protiv “Crvene Zvezde” iz Gornjeg Ljubeša, tesno, rezultatom 3:2, osvojio sva tri boda i sada deli prvo mesto sa komšijama iz Batušinca.

I ekipa “Rasovače” bila je golgeterski raspoložena na domaćem terenu, oni su savladali “Radnički” iz Čapljinca, ubedljivo 7:2 i ostala u trci za prvo mesto.

Ove sezone čak tri tima iz naše opštine konkurišu za plasman u viši rang takmičenja, dok se “Naisus” iz Rožine stabilno drži na sredini tabele. Samo je “Padina” u zoni ispadanja i pred njima je teška borba za ostanak u Okružnoj ligi.

Foto printscreen SrbijaSport.net

U sledećem kolu ekipa Mladosti je slobodna, Zemljoradnik dočekuje Napredak iz Krušja i ima priliku da se osamostali na vrhu tabele. U merošinskom derbiju kola Padina dočekuje Naisus.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com