Hronika

Mladiću (20) iz Niša ponovo ista kazna za ubadanje prolaznika

Na ponovljenom suđenju u Osnovnom sudu u Nišu Vasilije Jovanović (20) iz Niša koji je prošle godine biz ikakvog povoda izbo četvoricu slučajnih prolaznika ponovo osuđen na istu kaznu od šest godina i šest meseci zatvora, uz meru obaveznog lečenja i meru čuvanja u psihijatrijskoj ustanovi.

Ponovno suđenje naložio je Viši sud u Nišu kako bi se dodatno razmotrili i usalgasilii nalazi veštaka Specijalne zatvorske bolnice Beograd koji su našli da je optuženi neuračunljiv i Sudsko – psihijatrijskog odbora Medicinskog fakulteta u Nišu koji je utvrdio da je Jovanović bio bitno smanjene uračunljivosti, ali ne i da je bio neuračunljiv. Jovanović je proglašen krivim za četiri krivična dela nanošenja lake telesne povrede 18.,23. i 24. juna prošle godine.

On je najpre na Bulevaru Nemanjića izbo S. I. (20), u ulici Branka Krsmanovića izbo je V. Đ. (30), dok je dan kasnije u ulici Ljube Didića povredio S. M.(19) i njegovog druga A. K. (24).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com