Hronika

Mladić se predozirao i umro pored igrališta?

U niškom naselju Nikola Tesla u subotu popodne preminuo je mladji muškarac, a meštani koji su se tu zatekli kažu da se mladić predozirao.

Mladić je, prema rečima očevidaca bio vidno pod dejstvom narkotika i u jednom trenutku je ostao bez svesti.

“Hitna pomoć je brzo stigla ali nisu mogli da mu pomognu, rekli su da se predozirao. Telo je bilo tamo još neko vreme dok nije došlo pogrebno vozilo”, rekla je B.K. iz naselja Nikola Tesla.

Ona je kazala da je prostor pored fudbalskog terena već duže vreme služi za okupljanje mladih ljudi za koje svi osnovano sumnjaju da koriste narkotike.

“Tu su nekada bile klupice i stolovi, bio je pravi mali parkić u kome su se deca igrala. Sad su ostale samo ruševine”, izjavila je B.K.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da je po prijavi gradjana, u naselju Nikola Tesla u subotu u 18,40 časova zatečeno beživotno telo muškarca starog 35 godina.

“Mladić je identifikovan i prebačen na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije. Nema okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt”, istakli su u niškoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o registrovanom zavisniku o narkotike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com