Hronika

Mladić propao kroz staklo podzemnog prolaza

Dvadesetpetogodišnji Nišlija teško je povređen noćas kada je propao kroz ventilacioni otvor tržnog centra „Podzemni prolaz“ u Obrenovićevoj ulici.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo oko 2.45 sati kada se mladić iz još neutvrđenog razloga popeo na stakleni deo ventilacionog otvora koji je popustio pod njegovom težinom usled čega je pao na beton sa visine od oko četiri metra.

Dvadesetpetogodišnjak je zbrinut u niškom Univerzitetskom kliničkom centru gde je ustanovljeno da je prilikom pada zadobio prelom ruke. O ovom događaju obaveštena je policija, ustanovljeno je da povređivanje nije nastupilo kao posledica krivičnog dela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Стари људи би рекли тражио татка на то стакло.

  2. Стари људи би рекли тражио татка на то стакло.

  3. Krivicno delo je njegovo, vandalisanje javne imovine. Sta se vere kao majmun u 2 i 45 ujutru? Ventilacija nije predvidjena za takve egzibicije. Da ne nagadjam ali verovatno je imao neki promil alkohola u krvi. Covek 25 god, ako nije bio pijan onda na lecenje. Budi Bog s nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com