Hronika

Mladić iz Aleksinca preminuo od povreda zadobijenih u tuči na rođendanu

Proslava rođendana u restoranu u Aleksincu tragično se završila jer je Aleksandar S. iz tog mesta preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči.

On je nakon tuče u besvesnom stanju prebačen u UKC Niš, ali su zbog težine povreda lekari bili nemoćni da mu pomognu.

“Pacijent je primljen sinoć sa teškim povredama glave i kičmene moždine. Lekari su preduzeli sve kako bi mu spasili život, ali su povrede bile takve da su dovele do smrtnog ishoda”, kazali su za agenciju u UKC Niš.

Policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča u restoranu, ali za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je mladić stradao.

Prilikom prijema u UKC Niš nije imao vidljive povrede, medjutim, dijagnostikom je utvdjeno da ima krvarenje u mozgu i povredu kičmene moždine.

Policija radi na rasvetljavanju dogadjaja, a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je medju gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti te pravosudne institucije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Evo vam trag: raspitajte se ko je jedan od privedenih, ko mu je otac, šta je bio 90-ih, zašto se krio 2000-ih po inostranstvu, kako se volšebno vratio nakon 2014. i sada ima najekskluzivniji restobar u Aleksincu (a i suvlasnik je ili protektor više njih). Eto vam priča za novine, ako imate petlju…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com