Hronika

Mladić ima 40 odsto opekotina na telu, biće transportovan u Tiršovu

Sedamnaestogodišnji mladić, koji je povređen nakon pokušaja da napravi „selfi“ na Železničkoj stanici u Leskovcu, hitno je operisan u Niškom kliničkom centru. O njegovom stanju govori pomoćnik direktora niškog Kliničkog centra za hirurške grane, prof. Dr Goran Stanojević

“Nakon prijema tokom noći u Klinički centar u Nišu, i nakon primarnog zbrinjavanja, utvtredjeno je da se radi o teškim telesnim povredama, opasnim po život, baziranim na povredama izazvanim strujom visokog napona.Tokom  prepodnevnih sati urađena je hirurška intervencija,multidisciplinarna ekipa dečjih i plastičnih hirurga koji su zbrinuli opekotine. Radi se o opekotinama koje su zahvatile oko 40 posto površine i trenutno stanje pacijenta  je stabilno”,  kazao je za Niške Vesti Stanojević.

Dogovor je da se nakon završene hirurške intervencije, pacijent transportuje u Univerzitetsku bolnicu u Tiršovoj u Beogradu, kaže prof. dr Goran Stanojević, pomoćnik direktora Niškog kliničkog centra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com