Društvo

Mladi organizuju koncert u Sićevu i doniraju novac za LFN

Više od 50 mladih iz Evrope boravi ovog maja u Nišu, u okviru omladinske razmene. Pored mnogobrojnih drugih aktivnosti, upoznavanja Niša, kulture i znamenitosti našeg grada, deo programa biće i specijalni koncert benda „Kolege“ koji je zakazan za sredu, 18. maj od 17 sati na letnjoj učionici u Parku prirode u Sićevu.

Na inicijativu organizatora, mladih i aktivnih Nišlija, umesto plaćanja karata za koncert svi gosti mogu da doniraju novac koji će ići u fond Lokalne fondacije Niš!

Ovaj događaj organizuju Alijansa omladinskih radnika i Udruženje mladih “Next generation” iz Skoplja, u saradnji sa Lokalnom fondacijom Niš, Javnim preduzećem ,,Srbijašume” i Turističkom organizacijom Grada Niša.

Koncert je deo programa razmene mladih ,,Bully free starts with me” koja se održava u Nišu od 14.  do 22. maja, na kojoj učestvuje 56 mladih ljudi iz Letonije, Poljske, Velike Britanije, Bugarske, Severne Makedonije, Turske i Srbije. Program je finansiran sredstvima Evropske unije kroz Erazmus+ program.

Pozivamo sve zainteresovane ljude da dođu, uživaju u kvalitetnoj muzici u prirodi i svojim prisustvom ujedno doprinesu i radu LFN.

Sav dobrovoljni prihod ići će u budžet Lokalne fondacije Niš, odakle se podržavaju najbolje lokalne inicijative u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com