VideoZabava

Mladi Nišlija talenat i ljubav prema muzici usmerio na stvaranje pesama za mališane

Filip Lazarević je 27-godišnji Nišlija, kome je muzika oduvek bila velika ljubav i nepresušni izvor inspiracije. Svira nekoliko instrumenata i kantautor je mnogih pesama. Ono što ga izdvaja od drugih muzičara jeste da je svoj talenat i ljubav prema muzici usmerio na stvaranje pesama za decu.

“Sećam se trenutka kada je nastala moja prva pesma za decu. Zapravo, sanjao sam par stihova o prasetu i čim sam se probudio krenuo sam da pišem. I melodija i reči su došle vrlo spontano i otvorile vrata za nove teme i neočekivano zanimljiv hobi”, ističe Filip.

Ubrzo zatim nastao je i bend “Zu Zu Zujalice”, čiji je cilj od početka bio stvaranje poučne i zabavne muzike za decu.

“Stvaramo muziku za decu. Imamo i jutjub kanal na kome se nalaze pesme, a snimamo spotove i pravimo predstave”, kazao je Filip.

“Zu Zu Zujalice” trenutno imaju šest spotova, a kako Filip kaže, u pripremi je još šest. Njihova popularnost na jutjubu iz dana u dan sve više raste.

Kako bi uložio u novu opremu i podigao rad “Zujalica” na viši nivo Filip Lazarević se prijavio na takmičenje “Novo ime”, gde je jedini predstavnik iz Niša.

Svi koji žele da podrže Filipov i rad “Zujalica”, i omoguće da mališani odrastaju uz originalne i kvalitetne pesme, predstave i spotove, mogu glasati do kraja februara na sajtu novoime.rs.

Zujalice stvaraju pesme koje se vide

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com