Sport

Mladi niški rukometaši izborili Super ligu

Mladi rukometaši “Mladosti 2012” iz Niša napravili su veliki uspeh plasmanom u Super ligu Srbije.

Generacija 2005. i 2006. godište završila je regionalno takmičenje sa stopostotnim uspehom ostvarivši svih 8 pobeda u isto toliko utakmica. Na taj način su momci koje predvodi Bojan Đorđević izborili pravo da se sa Metaloplastikom, Smederevom, Šamotom iz Arandjelovac,Mladim radnikom iz Požarevca, Rudarom iz Kostolca, Slogom iz Kraljeva…i drugim (uglavnom podmladcima superligaških ekipa) bore za titulu najboljih u Srbiji. Super Liga startuje početkom februara.

Kapiten niške ekipe, Tomo Veljković, nalazi se među 16 najboljih srpskih igrača u tom godištu. Član je reprezentacije, gde igra na poziciji levog beka i jedini je reprezentativac koji dolazi iz kluba južno od Beograda. On će od 15. do 19. decembra boraviti sa reprezentacijom Srbije (2006g), na okupljanju u Beogradu, a zatim od 17. do 19. su u Mađarskom Segedu gde će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica sa domaćom rselekcijom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com