Sport

Mladi “Gusari” uspešni na rođendan svog kluba

Kajak kanu klub Gusar iz Niša je svoj 72. rođendan proslavio takmičarski uspešno. Naime, na reci Ibar na stazi Maglič kod Kraljeva je održano 3. kolo Kupa mlađih kategorija u kajak slalomu. Mlade nade ovog kluba su i ovoga puta bile uspešne. Oni su u pojedinačnoj konkurenciji su osvojili dve medalje.

U pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji starijih pionira disciplina K1 zlato je odvojio Lazar Aleksandrović, dok je u istoj disciplini u kategoriji mlađih pionira Sergej Jovanović osvojio bronzu. U timskoj vožnji u kategoriji starijih pionira disciplina 3hK1, mladi “gusari” (Lazar Aleksandrović, Sergej Jovanović i Đorđe Mladenović) su osvojili zlato.

 

Mladi niški kajakaši su na ovom takmičenju bili u pratnji trenera Milana Đorđevića i seniorskog prvaka države i najboljeg sportiste Niša za prošlu godinu, Marka Đorđevića. Takmičenje se nalazi u kalendaru Kajakaškog saveza Srbije, a tehnički organizator je bio Kajak kanu klub Ibar iz Kraljeva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com