Kultura

Mladi glumci briljirali predstavom “Beogradska trilogija i priče iz belog sveta”

Mladi umetnici briljirali na sceni niškog Narodnog pozorišta izvodeći "Beogradsku trilogiju i priče iz belog sveta"

Članovi dramske sekcije “Scena 018” pod vođstvom Vesne Stanković, izveli su predstavu “Beogradska trilogija i priče iz belog sveta” za vikend u Narodnom pozorištu Niš i oduševili publiku.

Ovoj grupi mladih niških umetnika-amatera nisu strana putovanja i avanture, obilazeći destinacije poput Budimpešte i Banja Luke. Njihova ljubav prema umetnosti i izvođenju dovela ih je i do mnogih drugih mesta, inspirišući ih da kroz svoje performanse prenesu svoja iskustva i doživljaje publici.

U svojoj najnovijoj predstavi, izveli su “Beogradsku trilogiju” koju je napisala Biljana Srbljanović, donoseći priče naših ljudi u “belom svetu” na pozornicu. Ova trilogija, duboka i značajna, pruža uvid u različite aspekte života i ljudskih iskustava, dotičući teme koje su aktuelne i univerzalne. Kroz svoje izvođenje, ovi mladi glumci su uspeli da prenesu složenost i emotivnu dubinu ovih priča, oslikavajući životne izazove i radosti savremenog društva.

Njihov trud, posvećenost i talenat bili su vidljivi na sceni, ostavljajući snažan utisak na publiku i pokazujući da su buduće zvezde pozorišta već sada u svojim redovima.

Predstava je bila prilika da se ovi mladi umetnici pokažu u najboljem svetlu, dok su istovremeno pružili inspiraciju i nadu za budućnost srpske pozorišne scene.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com