Društvo

Mladi ambasadori – Vebinar „Dizajn i kreativnost protiv koronavirusa”

Mladi ambasadori od danas pa na dalje organizovaće seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bi međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku.

Prvi vebinar biće održan danas u 18 sati na temu „Dizajn i kreativnost protiv koronavirusa” na kojem će se govoriti o ulozi koju dizajn ima u pandemiji i važnosti kreativnosti za trenutnu situaciju.

“Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije”, stoji u saopštenju.

Na današnjem vebinaru domaćin će biti Remko van de Krats, holandski dizajner i kreativni direktor studija Edhv u Ajndhovenu.

Remko van de Krats radi na razvoju inovativnih koncepata za identitet brenda. Sa svojim timom izradio je proces brendiranja grada Ajndhovena u Holandiji i Bostona u SAD-u. Predavao je multidisciplinarni dizajn na Ajndhoven akademiji za dizajn. Radio je kao dizajner u prestižnom istraživačkom i dizajn studiju OMA.

Svi zainteresovani mogu da se prijave ovde https://bit.ly/2KkvtKW i nakon toga će dobiti link na kojem mogu da prate vebinar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com