Magazin

MK Veterani 63. padobranske brigade organizuju takmičenje neafirmisanih rok bendova

Moto klub veterana 63. padobranske brigade organizuje takmičenje rok bendova, na kome će mladi i neafirmisani muzički sastavi moći da pokažu svoj talenat. Grupe koje nisu imale priliku da pokažu svoje umeće, dobiće na korišćenje opremu i instrumente članova Free fall banda.

Bendovi neće plaćati nikakvu kotizaciju, a poenta takmičenja je prema rečima organizatora druženje i zabava, za bendove koji nemaju gde da pokažu svoj talenat ni svoje instrumente, razglas i ostalu prateću opremu.

Takmičnje će se održavati jednom nedeljno u klubskoj kući MK Veterani 63. Padobranske, Jug Bogdaova 12.

“Tom prilikom publika će svojim glasovima birati bend pobednika večeri, a na kraju svakog meseca, renomirani rokeri našeg grada proglasiće pobednika meseca, kada skupimo 6 bendova, organizovaćemo veliko finale u junu”, rekli su iz Moto kluba.

Prijave su moguće do kraja decembra na telefon 0629661719 ili na adresi klubske kuće.

“Pobednici će dobiti plaćenu kartu, novac za put i džeparac, za jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu „Sziget festival” koji se tradicionalno održava kod naših komšija u Mađarskoj”, isakao je predsetnik Moto kluba Igor Janković

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com