Društvo

Mitrovići iz Gornjomatejevačke sami izradili ukrase i napravili NOVOGODIŠNJU BAJKU (VIDEO)

Ne nije Las Vegas, nije Peking… ovo je dom Mitrovića u Gornjomatejevačkoj ulici u niškom naselju Pantelej. Drvo svetli, balkoni blješte, igraju laseri dok na ogradi jasno stoji čestitka za sve prolaznike : HAPPY NEW YEAR!

Ova tek ukrašena kuća nasred dugačke ulice našla se na društvenim mrežama poslednjih dana jer ovako novogodišnje ukrašena i mami brojne poglede. Tata Milan i mlađani Mitrović, zaslužni su što o njima priča ne samo njihovo naselje već i svi oni koji su na društvenim mrežama videli ovako ukrašenu kuću pred Novu godinu.

Ono što je posebno interesantno, jeste da su Mitrovići sve sami napravili, merili, sekli, varili pa napravili čudo.

“Ideja nam je da svake godine dodajemo još po nešto novo. Zadovoljni smo kako sad sve izgleda ali voleli bi da stavimo još koju sijalicu, još koju lampu”, kaže za Niške Vesti tata Milan.

Komšije su oduševljene, kaže Nikola Mitrović i dodaje da prolaznici stanu pa se pored rasvete slikaju.

“Nama je drago, jer smo mi sve ovo uradili iz radoznalosti kako će sve da izgleda na kraju. Sve je ručno izrađeno, jelka, slova, sve sam ja sam pravio pomagala su deca najviše sin, ćera je bila tu samo da kaže šta želi a naš zadatak je bio da joj to i napravimo. Dizalicom smo morali da podignemo jelku koja je u jednom delu”, kaže tata Milan.

Nije bilo skupo da se sve ovo uradi, ističu ovi vredni ljudi.

“To je bila želja dece i mi smo svake godine dorađivali ukrase i ubacivali nešto novo. Ovo je ispunjenje njihove želje i radićemo dalje. Ukrašavaćemo još puno toga, okitićemo celu kuću i celo dvorište, videćete sledeće godine”, kaže uz osmeh Milan.

Nikola Mitrović kaže da se oni po ukrašavanju ne mere ni sa kim ali žele da podstaknu i druge da ukrase svoje kuće i dvorišta kako bi im čitav kraj izgledao lepše sada u dane praznika.

“Čini mi se i voleo bi da smo od prošle godine podstakli mnoge da ukrase svoje domove. Jeste da je potrebno malo vremena nešto i finansija ali kada pogledate sva ta ozarena lica koja posmatraju kuću, bude vam drago”, završava Nikola

Mitrovići ističu da prošle godine na računu za struju nisu osetili “lepotu ukrašavanja” ali i da se ove godine pojavi koja cifra više, neće biti ni to puno jer je u pitanju led rasveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com