Ekonomija

MITIĆ Company: Novi MODELI BMW zrače ČISTOM SNAGOM

Prvi virtuelni Sajam automobila na Balkanu “XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” je u toku i biće online do kraja ove godine, na njemu se novim modelima predstavila i niška kompanija BMW Mitic Company doo.

 

Na ovogodišnjem prvom virtuelnom sajmu u Evropi predstavljeni su veoma traženi modeli BMW X4, X5 i X6 za koje u toku sajma automobila važe posebne pogodnosti za sve one koji odluče da postanu njihovi vlasnici.

Ponudu ove uspešne niške kompanije za prodaju ekskluzivnih BMW vozila možete da pogledate na virtuelnom Sajmu automobila ulaskom na sajt, zatim odaberete brend BMW. “Šetanjem” kroz salon razgledaćete bogatu ponudu ove uspešne niške auto kuće.

BMW X6

Samo jedan od lepotana…BMW X6

Beskompromisno nekonformistički – potpuno novi BMW X6 donosi provokativnu samosvesnost. Iznad svega, ovo je vidljivo u ekstremno atletskoj karoseriji vozila zajedno sa novim, osobenim dizajnerskim jezikom koji je iskazan u vrhunskoj ekskluzivnosti i vizionarskim tehnologijama kao što je impresivna BMW prednja rešetka „Iconic Glow“. Sve ovo prvenstveno ukazuje na jedno: na apsolutnu dominaciju, koju potpuno novi BMW X6 demonstrira zdravo za gotovo na svakom putu zahvaljujući moćnom motoru, preciznom ogibljenju i elementima kao što je paket xOffroad. Doživite ranije neviđeni novi način da prevaziđete očekivanja sa novim modelom BMW X6.

BMW X6 M50i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano) :10,7–10,4
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 243–237

Mitić Company d.o.o. uspešno posluje na tržištu automobila već više od dve decenije i svih 20 godina su ovlašćeni dileri za BMW automobile sa sedištem u Nišu.

Novi i moderan prodajno-servisni centar je pre pet godina izgrađen i u potpunosti je prilagođen konforu korisnika.

Na više od 600 m2 smešteno je sve što je kupcu novog vozila potrebno ali i zadovoljnim korisnicima ovog poznatog brenda koji brižno čuvaju svoje četvorotočkaše.

Novi objekat prati svetski aktuelne BMW standarde i u svom sastavu ima prodajno-izložbeni salon, servisni deo, prodavnicu rezervnih delova kao i limarsko-farbarski deo.Kolektiv čine sertifikovani mladi i stručni ljudi, koje odlikuje profesionalnost i briga o klijentu.

Adresa: Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 09:00 – 17:00
Subota: 09:00 – 14:00

office@bmw-mitic.rs
Telefon 018/451-9519
Salon (tel) 018/451-9519
Servis (tel) 018/451-9519

Virtuelni Sajam automobila “XI CORONA FREE FEST NIŠ 2020” svi zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu SajamAutomobila.com. Onlajn postavka biće aktivna do 31. decembra što je poseban kuriozitet ovogodišnjeg sajma. „Najbezbedniji Sajam automobila na svetu“ slogan je ovogodišnjeg koji “će doći” u svačiji dom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com