Politika

Miodrag Stanković pozvao građane da mu ukažu na svoje probleme

Pored solidarnosti, jedinstva, neophodno je razumevanje i shvatanje malih, pojedinačnih problema svih naših sugrađana

Odbornik Demokratske stranke u Skupštini grada Niša Miodrga Stanković pozvao je građane da mu ukažu na svoje probleme. Ističe da kao odbornik, odnosno izabrani predstavnik naroda, ima obavezu da svim građanima pomogne, odnosno da ih na najbolji način predoči nadležnim organima i institucijama.

 

“Svaki problem je rešiv, ako se potrudimo zajedno. Osnovni problem je što građani najčešće nemaju ili ne znaju kome da se obrate u situaciji kada im je potrebna pomoć. Institucije moraju da rade svoj posao i da se tačno znaju nadležnosti”, rekao je Miodrag Stanković, šef odborničke grupe DS Niš.

 

On je pozvao sve građane da ga obaveste o problemima sa kojima se suočavaju porukom u inboxu FB stranice https://www.facebook.com/Stankovic.Miodrag.GradNis/ , ili na e-mailu: odbornik.nis@gmail.com,  a koji se odnose na isključenje struje, gubitak posla, neravnopravu raspodelu humanitarnih paketa, sve ono što im u ovoj teškoj situaciji još više otežava život .

 

“Korona virus je drastično promenio život u našoj zemlji. Svi su zabrinuti i pitaju se kako će se dalje razvijati svakodnevni život. Pored solidarnosti, jedinstva, neophodno je razumevanje i shvatanje malih, pojedinačnih problema svih naših sugrađana. Moja dužnost, kao predstavnika građana u Skupštini Grada je da tražim od nadležnih rešenje za vaše probleme. A vi se čuvajte, pazite na druge i poštujte mere koje propisuju nadležni”, zaključio je Stanković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com