Politika

Miodrag Stanković: Niška vlast selektivno rekonstuiše ulice čime zloupotrebljava institucije i novac iz budžeta Grada

Odbornik Miodrag Stanković, na zahtev meštana, obišao je radove na rekonstrukciji ulica u Medoševcu. Posetio je i Gornji Komren, gde je 150 meštana potpisalo peticiju kojom traže da se rekonstruiše ulica Braće Stojanovića.

“Od 2008- 2012. u Medoševcu su asfaltirane  skoro sve ulice, ostale su pojedine neasfaltirane, međutim 10 godina se malo toga radilo u Medoševcu. Na zahtev meštana, krenulo je asflaltiranje manjih ulica, međutim, ulice se selektivno rade. Kapetan Mišina se radi, dok se ulica Igora Stanojevića se ne radi. Naš zahtev je da ulica Igora Stanojevića, kao i sve te male ulice u ovom delu Medoševca aslfaltiraju, jer su sve prioritet, bez izuzetaka“, rekao je Dejan Marković meštanin Medoševca.

Kaže da je Gornji Komren je udaljen samo 3 kilometara od centra Niša i da tu postoje ulice koje nisu asflatirane zbog kojih meštani stalno gaze u blato. Ističe da se to konkretno odnosi na ulicu Braće Stojanovića koja nije asfaltirana, jer kako kaže, verovatno se čekaju novi izbori da bi se krenulo sa rekonstukcijom te ulice, jer u Nišu samo tako i funkcionišu stvari.

“Predali smo peticiju sa preko 150 potpisa, tražili razgovor u Direkciji za izgradnju grada, ali svega ništa, jer kako su nam rekli u neformalnim razgovorima, nedovoljan broj glasova je dobila vladajuća stranka u Gornjem Komrenu pa je to jedan od razloga”, rekao je Bojan Živković, meštanin Gornjeg Komrena.

Stanković ističe da su građani zabrinuti jer smatraju da se njihove ulice ne rade jer su politički nepodobni.

“Kažu da se ulice selektivno asfaltiraju po političkoj pripadnosti. To ne sme da se radi, zato pozivam čelnike gradske vlasti da povedu računa i prioritetima kada je reč o rekonstrukcij ulica i da prestanu da se rukovode time da li u određenoj ulici žive članovi njihove partije ili ne, jer to predstavlja zloupotrebu institucija i korišćenje novca iz budžeta Grada u stranačke svrhe”, rekao je odbornik Skupštine Grada Niša Miodrag Stanković i zaključio da će podneti odborničku inicijativu da se pod hitno rekonstuišu pomenute ulice u Medoševcu i Gornjem Komrenu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com