HronikaVirus Korona

Ministarstvo zdravlja: Nije bilo propusta u lečenju doktora Miodraga Lazića

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Кliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića, a da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, prenosi RTS.

Кliničkom centru je naloženo da organizuje i izvrši vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića.

Provera je izvršena i komisija je mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja na pitanje RTS-a da li je izvršena kontrola.

Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.

Ćerka preminulog ratnog hirurga Miodraga Lazića podnela prijavu za nesavesno lečenje

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pa kad pre poslaste komisiju, kad utvrdise da nema gresaka, kad izadje u vestima? :O Nismo ni ocekivali da ce priznati da je bilo propusta ta banda “naprednjaka” i “nadobudnjaka”. Nina, samo napred u nameri, a nemojte se iznenaditi ako bude jos tuzbi, jos ste porodica vi ojadili i zavili u crno!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com