Politika

Ministarka pravde dala obećanje Miletiću (Foto, Video)

Ministarka privrede Anđelka Atanasković je obećala narodnom poslaniku Miliji Miletiću da će posetiti opštinu Svrljig i pomoći u rešavanju problema.

Miletić je za skupštinskom govornicom podržao set zakona koji su na dnevnom redu i istakao da će svaki zakon pomoći Srbiji da se brže razvija.

“Set ovih zakona će pomoći Srbiji da ide brže. Pomoć malim preduzećima obećava bolju budućnost. Svako novo radon mesto znači opstanak za nerazvijene opštine kao što su Svrljig, Bela Palanka, Kuršumlija… Očekujem da će u narednoj godini doći novi privredni subjekti u Svrljig I otvoriti pogone”,  rekao je Miletić.

Ministarka privrede je nakon Miletićevog obraćanja obećala da će uskoro posetiti Svrljig i sa predstavnicima opštine razgovarati o problemima.

“Samim uvodom, poštovani poslaniče, pretpostavila sam šta će biti završnica. Ovim putem obećavam da ću doći u Svrljiga”, rekla je Atanasković.

Narodna skupština je usvojila set zakona u oblasti finansija: Zakon o tržištu kapitala, Predlog izmena i dopuna Zakona o e-fakturama i Predlog izmena i dopuna Zakona o utvrđivanju druge garantne šeme zbog produženog dejstva kovida.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com