Društvo

Ministar Vulin: Za godinu dana pozornici u većim gradovima, a potom u svim lokalnim samoupravama

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je da će u narednih godinu, godinu i po dana u svim velikim gradovima u Srbiji na ulice biti vraćeni policajci pozornici…

 

„Moj srednjoročni cilj, kao ministra unutrašnjih poslova, je da ono što smo nekada zvali pozornik vratimo najpre u sve velike gradove, a onda da to uradimo u svakoj lokalnoj samoupravi u Srbiji“, rekao je ministar Vulin u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, pozornicima, koji će biti u svakom kvartu i sektoru, moći će da se obrate građani, deca i to će doprineti većoj bezbednosti.

Ministar je istakao da je za ostvarenje tog cilja, prvo potreban period od devet meseci tokom koga će policajci proći odgovarajuću obuku, kao i da je potrebno da se zaposli značajan broj policajaca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A do tada g-dine Ministre, mogli bi da naterate saobraćajnu policiju u PU Niš da rade svoj posao. Da spreče divljanje motora po gradu, da ih tera na vanredne tehničke preglede zbog pravljenja buke sa motorima, jer su tehnički neispravni motori. Da spreče konjske zaprege po gradu Nišu. Da kažnjavaju skupe džipove i besna kola po Nišau a ne samo sirotinju raju. Jel to mnogo teško g-dine Ministre da naredite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com