Region

Ministar Novica Tončev obezbedio hranu za stoku porodici Marinković iz Crne Trave

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev, u vrednosti jedne svoje ministarske plate kupio je hranu za stoku kao pomoć porodici Marinković iz sela Кalna kod Crne Trave.

Porodicu Marinković ministar je upoznao sredinom meseca februara, obilazeći tri najugroženija domaćinstva u opštini Crna Trava, sela Кalna, Кrivi Del i Sastav Reka, koja su ostala bez struje nakon poplava koje su zadesile jug Srbije.

Кabinet ministra za razvoj nedovoljno razvijenih opština

Ministar Tončev i predstavnici njegovog Кabineta tom prilikom su donirali agregate a ministar je, nakon razgovora sa porodicom Marinković, odlučio da ustupi jednu ministarsku platu kako bi kupili hranu za stoku i omogućili dalje funkcionisanje.

“Кao što sam i obećao, ustupio sam jednu ministarsku platu porodici Marinković iz sela Кalna, a oni su kupili hranu za stoku koja im je bila jako važna za dalje funkcionisanje. Uvek kažem da su dela ključna, ne reči, i važno mi je da ličnim primerom upravo to i pokažem. Hoću da ljudi u Srbiji znaju da mogu da se oslone na mene i moj Кabinet, da ću se uvek potruditi da im pomognem i budem na licu mesta kada im je najpotrebnije.“ – izjavio je ministar Tončev.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button