Društvo

Ministar Novica Tončev džentlmen godine

Novica Tončev, ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, dobitnik je priznanja „Džentlmen godine” za 2021. godinu.

Ovo priznanje dodeljuje Prvi klub dama istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope.

Čast mi je da sam dobitnik ovog laskavog priznanja. Kao džentlmen godine, sada sam još više motivisan da energičnije realizujem svoje ideje, budem efikasniji i konstruktivniji u svim svojim aktivnostima, kako bih opravdao poverenje sugrađana, kolega, partijskih drugova, predsednika Srbije i predsednice Vlade”, rekao je Tončev izrazivši uverenje da je u životu podjednako važno da dobijete ali i da pružite podršku.

U politiku je, kaže, ušao kao ostvaren i uspešan privrednik, sa iskrenom željom da pomogne ljudima u stvaranju boljih prilika za rast i razvoj.

Foto: Vlada Srbije

Prioritet mi je da motivišem mlade da ostanu da žive i stvaraju porodice u mestima u kojima su rođeni i da od Srbije napravimo bolju i kvalitetniju zemlju, a generacijama koje dolaze ostavimo zdravu, obrazovanu i sigurnu Srbiju”, istako je Tončev na dodeli ovog prestižnog priznanja.

Naglasio je da je u vreme globalne pandemije, važno da svi budemo džentlmeni, da budemo solidarni, da budemo ljudi i da se međusobno podržavamo. Bez obzira da li se radi o nesebičnoj podeli vakcina, borbi za svoju zemlju i svoje ljude ili ekonomskom takmičenju, moramo biti svesni sebe i sopstvenih potencijala i da ih maksimalno upotrebimo za opšte dobro.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com