Društvo

Mini olimpijada za penzionere za vikend u Nišu

Pokret trećeg doba Niša organizovaće u subotu, 24. avgusta u Parku Svetog Save 12. Mini olimpijadu sporta, zdravlja i kulture.

Manifestacija će početi u 9,30 časova i osim sportskih nadmetanja, posetiocima će biti ponudjen i bogat prateći program.

Posetioci će moći da besplatno da provere svoje zdravlje na Bazaru zdravlja, pogledaju izložbu rukotovorina i izložbu proizvoda zadruga sa područja Nišavskog okuga.

Petočlane sportske ekipe nadmetaće se u brzom hodanju, pikadu, šahu, šutiranju na koš i šutiranju penala.

Prijave za sportska takmičenja su u toku, a biće moguća i na sam dan organizovanja Mini olimpijade.

Prema najavi organizatora do sada su stigle prijave više od 30 ekipa iz Niša, ali i Kruševca, Leskovca, Kragujevca i drugih gradova. Najuspešnije ekipe plasiraće se na repuličku Olimpijadu u sportu za ljude trećeg doba.

Podela priznanja najuspešnijim takmičarima planirana je za 17 časova, nakon čega će uslediti bogat kulturno-umetnički program.

Mini olimpijada biće završena u 19 časova koncertom Crnih mambi.

Pokret trećeg doba Niša organizovaće Mini olimpijadu u saradnji sa Gradskom organizacijom penzionera, Gradskom opštinom Medijana i Osnovnom školom „Sveti Sava“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com