Sport

Mini basket turnir “Svi smo jedan tim” na Trgu kralja Milana

Mini basket turnir „Svi smo jedan tim“ biće održan u subotu, 8. juna, na Trgu kralja Milana, sa početkom od 10,00 časova.

“Na ovom turniru pravo učešća imaju devojčice i dečaci rođeni 2008. godine i mlađi, koji će se takmičiti na dva mini basket terena na koševima visine 2,60 metara. Jedan teren je predviđen za mini basket utakmice za uzrast dece od sedam do osam godina, koja će igrati loptom veličine ‘4’, dok je drugi teren „rezervisan“ za starije, decu od devet do deset godina, koja će igrati utakmice loptom veličine ‘5’”, poručuju organizatori.

Oni dodaju da će se takmičenje odvijati po mini basket pravilima, pod sloganom “Mini basket – maksi zabava“, i poručuju da su svi učesnici pobednici i za sve devojčice i dečake su predviđene nagrade.

Svečano otvaranje je zakazano za 12,00 časova gde će sve učesnike pozdraviti predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije gospodin Uroš Parlić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com