Politika

Milovanović: Jak Niš je preduslov za razvoj jugoistoka Srbije

Zvezdan Milovanović, poverenik Srpske napredne stranke za grad Niš, za TV Prva izjavio je da se Niš ponovo razvija i postaje industrijski bitan grad, jer je, kako je naveo, od 2013. do sada otvoreno mnogo fabrika. Kazao je da je lepo živeti u Beogradu, ali da to ne mogu svi, te je potrebno razvijati i druga mesta u Srbiji.

Prvi pregovori o otvaranju novih fabrika, dodao je Milovanović, počeli su 2013. godine, a 2018. godine u Nišu je, kako je istakao, nastao pravi bum po tom pitanju.

“Nišlije, pogotovo mojih godina, pamte osamdesete kada je grad koji je bio najjači industrijski, počeo da propada i do 2012. nije se radilo i proizvodilo. Niš je sada perspektiva, ali zaista. Malo nas je korona omela, ali Niš nastavlja svoj razvoj”, rekao je Milovanović.

Kako kaže Milovanović, Niš je najvažniji najpre Nišlijama i jugu Srbije, a prema njegovim rečima važan je i predsedniku države, koji je više od 20 puta bio u Nišu, od kako je SNS na vlasti.

“Niš je važan i kao osnova razvoja ovog dela Srbije i ulaska u digitalizaciju. Lepo je živeti u Beogradu, ali ne možemo svi da živimo u Beogradu. Treba nam jak Niš.”, kazao je Milovanović.

Što se tiče predstojećih lokalnih izbora, Milovanović je uveren u pobedu, a posebno u većinsku pobedu SNS-a u opštini Medijana.

“Do kraja ćemo razgovarati s građanima, pokazujemo im šta je SNS uradila za ovih osam godina, a ono što je najbitnije, slušamo njihive probleme i zapisujemo. Očekujem i još 4 godine stabilne vlasti”, zaključio je poverenik SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com