PolitikaRegion

Milija Miletić predsednik PODODBORA ZA POLJOPRIVREDU u Narodnoj skupštini Srbije (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić iz Svrljiga izdejstvovao je formiranje Pododbora za poljoprivredu u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Formiranje Pododbora za praćenje stanja u nerazvijenijim područjima Srbije, pomoćiće mnogo, uveren je Miletić koji uvek iz klupa Narodne skupštine potencira probleme u opštinam jugoistočne Srbije.

“Brdsko planinska područja imaju velike probleme ali i veliku šansu za razvoj. Zdrava hrana i nezagađena životna sredina, gde pasu ovce, koze, krave gde je kvalitet mleka i sira belmuža na najvećem nivou – to je naša šansa”, uveren je narodni poslanik.

On je tražio dopunu dnevnog reda gde su poslanici i predsedavajući jednoglasno izglasali da peta tačka dnevnog reda formiranje Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u nerazvijenim opštinama u Srbiji.

Kada je posle tročasovne rasprave dosla peta tačka Miletić je obrazložio – Zašto je dobro da se formira ovaj  formirati ovo telo gde je i predložio članove koji ce biti u Pododboru, dok je Miletić predložen i izabran za predsednika.

Pododbor na čelu sa Miletićem ima još pet člana koji su iz Pirota, Vranja, Leskovca, Niša i Velike Plane.

Miletić je u okviru rasprave naveo pravce kako će raditi pododbor i da će se uključiti u rešavanju zaostalih problema u poljoprivredi sa akcentom na područja sa otežanim uslova zivota.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Poslanici M. Miletić i B. Vasiljević su dugogodišnji saradnici, te je Milija kolegu podržao u otporu protiv Gradonačelnice Niša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com