Region

Milija Miletić došao u opancima na skupštinsko zasedanje

Opanak je stvarao, hranio i branio Srbiju, a verujem da će to i u daljem periodu raditi za našu zemlju, rekao je narodni poslanik iz Svrljiga objašnjavajući zašto je došao u opancima na skupštinsko zasedanje.

 

“Danas sam na prolećnom zasedanju Narodne Skupštine Republike Srbije došao po običaju u odelu, ali sam cipele zamenio opancima.

Na ovaj način želim da akcenat stavim na naša sela, poljoprivredu, brdsko-planinska područja i male opštine sa jugoistoka Srbije gde se nalazi i moj Svrljig, gde je ujedno i sedište Ujedinjene seljačke stranke”, istakao je Milija Miletić.

On je dodao da ovim činom želi da da akcenat na boljem životu ljudi i dece koji žive na selu, da podigne svest o značaju naših sela i poljoprivrede, što stoji i u programu Ujedinjene seljačke stranke.

Miletić je u 11,30 održao konferenciju za novinare u holu Narodne Skupštine Republike Srbije.

https://www.youtube.com/watch?v=M3s0-GKn_A0&feature=share&fbclid=IwAR0ag54vVOAUcWcUNhy_Q4J8VH2mKYsKeehMlbh2bmtDAJ12k6GRGfXfSZ0

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com