Politika

Milija Miletić dobio ovogodišnju nagradu za najaktivnijeg poslanika sa juga Srbije

Nagradu su poslaniku Miletiću uručili predstavnici Organizacije ,,Proaktiv“ iz Niša koji su pokrenuli projekat ,,Moj poslanik“.

Organizacija Proaktiv se zalaže za moderan parlament, u kome je informisanost građana osnovni preduslov građanskog aktivizma i modernog društva. Opšti cilj projekta Moj poslanik je poboljšanje komunikacije između građana i izabranih poslanika, jačanjem uloge pojedinih građana u procesu donošenja odluka, dok su specifični ciljevi stvaranje održivog mehanizma za jednostavan i brz dvosmerni put komunikacije između građana i njihovih predstavnika u lokalnim parlamentima, zatim razvijanje alata za uspešno javno zagovaranje i unapređenje Organizacija civilnih društava i neformalnih grupa, kao i puna podrška reformi izbornog sistema, navodi se na sajtu.

Foto: Milija Miletić, privatna arhiva

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić rekao je da će nastaviti da se u Narodnoj skupštini Republike Srbije zalaže za bolji život građana na jugoistoku zemlje i da će nastaviti intenzivnije sa svojim aktivnostima na zasedanjima u Beogradu.

Foto: Milija Miletić, privatna arhiva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Cenim gospodina Miletića, jer se bori za Svrljig. Pored toga podržao je komšijsku Opštinu Pantelej i kolegu Bratimira Vasiljevića u borbi protiv neuke Gradonačelnice Niša.

  2. Sacuvaj boze kad ovakvi dobijaju nagrade!
    Zemljo Srbijo !Zato i propadamo kad nas ovakvi predstavljaju i vode !
    Strasnooooo!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com