Politika

MILETIĆ: ZADOVOLJAN SAM ŠTO JE PRIHVAĆENA MOJA INICIJATIVA ZA IZGRADNJU PUTA OD MALČANSKE PETLJE DO NIŠA

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić obišao je danas gradilište na potezu saobraćajnice od Malčanske petrlje do Knjaževačke ulice u Nišu. 

Miletić ističe da je zadovoljan što je njegov zahtev da se rekonstruiše ova cela deonica konačno i usvojen.

Od 2018. godine intenzivno tražim da se rekonstruiše ovaj put, jer je to bitno za sve nas koji živimo na teritoriji Nišaskog okruga.

Miletić kaže da je ranije razgovarao i sa Zoranom Drobnjakom direktorom JP ,,Putevi Srbije“ i ministarkom za Zoranom Mihajlović, a u više navrata razgovarao sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem o rešavanju ovog gorućeg problema svih vozača koji svakodnevno koriste ovaj putni pravac.

Posle dve godine prihvaćena je moja inicijativa i sada se radi za dobrobit svih građana koji dolaze iz cele istočne Srbije u Niš. Bitna nam je saobraćajna veza do Niša, u Nišu je Urgentni Klinički centar, aerodrom i druge institucije, odnosno sve ono što ljudi iz manjih mesta nemaju u svojim opštinama, poručio je Miletić.

Miletić je rekao da se radi kompletna rekonstrukcija, na pojedinim mestima radi se skidanje dotrajalog asfalta, a na pojedinim deonicama se direktno asfaltira preko postojećeg.

Narodni poslanik Miletić ističe da je skoro razgovarao i sa Zoranom Stojisavljevićem iz JP ,,Putevi Srbije“ o izgradnji puta od Malčanske petlje prema Proseku, do Niške Banje.

SLEDEĆI KORAK – PUT DO NIŠKE BANJE

Foto: M.M.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ne tupi, Ti nikad nisi imao inicijativu.To je moja drugarica Slobodanka pokrenula.Sram te bilo.

  2. Eh da je jedan ovakav u Nisu, ali koga ce da slusaju u BG. Mada, pitanje je koliko ovi foteljasi i kosuljasi iz Nisa traze od BG osim toga da ostanu u svojim foteljama i funkcijama kao Jerkan. Jer njega briga samo u fotelji da ostane i nista vise. Kao da mu je u nasledje ostavljena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com