PolitikaSvrljig

Miletić traži od ministra Vesića HITNU rekonstrukciju pružnog prelaza u Svrljigu

Pružni prelaz u Svrljigu je bez svetlosne signalizacije, bez trotoara i u veoma lošem stanju. On samo nanosi štetu vozilima, rekao je narodni poslanik Milija Miletić.

Zbog nedostatka signalizacije više puta su automobili ostajali zarobljeni između branika, a prave se i kilometarske gužve zbog spuštanja branika za vreme prolaska voza – jer to traje i više od 20 minuta, rekao je Miletić.

Foto: M.M.

On je od ministra Gorana Vesića i njegovog ministarstva tražio hitnu intervenciju i popravku ovog pružnog prelaza.

Miletić je tražio da se proširi prelaz i napravi trotoar kako majke sa decom i svi građani ne bi koristili državni put za prelaz, jer je nebezbedno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. pa cekaj, niste li zadovoljni aktuelnom vladom? i vi ste deo nje? kako to da ima nesto nezavrseno? bas me cudi. Sad ce brze pruge da stignu, obecano vam. Kad budete imali brze pruge onda ce i standard da naglo skoci, garant

  2. cccc, kako kritikujete Vesica, wow? mora da Djilas to sve upropastio. Da nisu oni bili na vlasti sve bi bilo drugacije. Na kraju krajeva, sta moze da se dase? Evenutalno par cisterni moz da izlije i toliko, bez brige. Malo amonijak, kiseline, baze… opusteno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com