Politika

Miletić sa ministarkom Obradović razgovarao o problemima u Svrljigu i okolini

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić imao je sastanak sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović, na kome su razgovarali o rešavanju problema u Opštini Svrljig.

Prema Miletićevim rečima, ministarka Obradović je prihvatila da pomogne oko svega što je u nadležnosti Ministarstva.

Miletić je pozvao ministarku Mariju Obradović da poseti Svrljig, obiđe novoizgrađeni deo vrtića u kome već ima dece, a i da se na terenu upozna sa ostalim problemima u Svrljigu i okolnim selima i da zajednički pronađu rešenje uz pomoć Vlade i Ministarstva.

“Razgovarali smo i oko saradnje sa okolnim opštinama koje se granice sa Svrljigom gde možemo kroz zajednicke projekte rešavati infrastrukturne probleme. Opština Pantelej, put ka Svrljigu preko Кamenijčkog visa , put ka Кnjaževcu preko Lukova, put ka Sokobanji preko Labukova, put ka Svrljiškoj Topli preko Palilule. Sve probleme moramo zajedno rešavati i poljoprivredu i privredu i turizam i zdravstvo i prosvetu i sport i izgradnju i rešavanje putne vodovodne infrastrukture i niskonaponske mreže”, rekao je Miletić.

Miletić je dodao da će nadležno ministarstvo na čelu sa ministarkom Obradović u svojim nadležnostima pomagati oko svega, zajedno sa Vladom Srbije i rukovodstvom opštine na čelu sa predsednikom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com