PolitikaRegion

MILETIĆ RAZGOVARAO SA VUČIĆEM: Nova radna mesta do kraja godine!

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je posetio opštinu Svrljig. Tokom razgovora, predsednik Vučić je najavio da će do kraja godine u Svrljigu biti otvoren pogon sa najmanje 200 radnih mesta.

Miletić je istakao da su nova radna mesta jedan od prioriteta opštine Svrljig, kao i rešavanje problema vodosnabdevanja.

“Nova radna mesta su prioritet opštine Svrljig, kao i rešavanje problema vodosnabdevanja u Svrljigu i okolnim selima”, istakao je Miletić.

On je, takođe, istakao da je potrebno što pre završiti sportsku halu u Svrljigu čija je izgradnja
započeta još devedesetih godina prošlog veka.

“Neophodno je što pre završiti sportsku halu. Mladi ljudi u opštini Svrljig zaslužuju da imaju sportsku halu kako bi se bavili sportom, to je jedan od ciljeva”, rekao je Miletić predsedniku Vučiću.

Predsednik Vučić je kazao da će za završetak sportske hale biti obezbeđeno 3 miliona evra i biće završena čim se budu otklonili projektni nedostaci.

Putna infrastruktura i povezivanje Svrljiga sa Sokobanjom su bili tema razgovora Miletića i Vučića.

“Put Labukovo-Radenkovac je neophodan kako bi se povezali Svrljig i Sokobanja. Ovaj put bi bio od velikog značaja za Svrljig”, kazao je Miletić.

Tokom posete Svrljigu, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je posetio destileriju
„Blagojević“, gde je se obratio okupljenim građanima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com