Politika

MILETIĆ RAZGOVARAO SA MINISTARKOM ZDRAVLJA: Zdravstvena pomoć treba da bude dostupna svakom građaninu (FOTO)

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić je razgovarao sa ministarkom zdravlja Danicom Grujičić o pružanju zdravstvene zaštite u malim sredinama.

Miletić je naglasio da je potrebno svim ljudima pružiti blagovremenu zdravstvenu pomoć.

“Potrebno je zdravstvenu pomoć obezbediti svim ljudima, da se u svakom trenutku izađe na teren i pomogne ljudima kojima je pomoć potrebna. Takođe, kada su vremenski uslovi loši, kada su naša sela zavejana, potrebno je zbrinuti pacijente u okviru Doma zdravlja, kao što je bila praksa ranijih godina”, kazao je Miletić.

Kako je istakao, maksimalna saradnja sa Ministarstvom zdravlja se mora nastaviti da bi se građanima obezbedila adekvatna zdravstvena zaštita.

Miletić je pozdravio uvođenje jedinstvenog pozivnog broja Hitne medicinske službe za celu Srbiju, istakavši da će se tako pomoći malim sredinama kao što je opština Svrljig.

Narodni poslanik je pozvao Grujičić da poseti Svrljig i da bude gost na predstojećoj „Belmužijadi“,  koja će biti održana prvog vikenda u avgustu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com