Društvo

MILETIĆ POZVAO NADLEŽNO MINISTARSTVO da pomogne Draganu Nikoliću, borcu sa Košara

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić zatražio je od nadležnog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja da pomogne ratnom veteranu  Draganu Nikoliću iz sela Crnoljevića kod Svrljiga.

Dragan Nikolić je ratni veteran iz sela Crnoljevica u blizini Svrljiga. Moram da nekoliko reči kažem, kako zbog njega, tako i zbog drugih ljudi koji su se borili za našu državu – započeo je Miletić izlaganje u Skupštini i nastavio.

„Nikolić je bio od prvog dana u borbi na Košarama, tu je I ranjen. Posle rata je imao problema, kasnije se oženio I dobio dete. U poslednjih par godina imao je dva moždana udara“, objasnio je Miletić.

U rešavanju problema Dragana Nikolića uključila se i lokalna samouprava, ali, potrebno je da nadležno Ministarstvo za rad, boračka I socijalna pitanja reši problem zdravstvenog osiguranja.

„Moramo naći sistemsko rešenje za pomoć našim borcima. Nikolić nema zdravstveno osiguranje I ja ovom prilikom molim nadležno ministarstvo da pomogne našim borcima koliko je u mogućnosti“,  zatražio je narodni poslanik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com