Politika

MILETIĆ POZVAO MUP: Zaštititi starije sugrađane od lažnih prodavaca (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave da zajedničkim radom zaštite najstarije građane.

Miletić je, naime, objasnio da u selima, u kojima pretežno živi staračko stanovništvo, dolaze lažni prodavnci koji građanima nude određene predmete.

„U selima svakodnevno dolaze prodavci, koji nude određene predmete starim ljudima. Ubeđuju ljude da su proizvodi dobri i da treba da ih kupe. Ljudi su mahom stari. Vrednost tih predmeta je i po nekoliko hiljada dinara, oni se nalaze u katastrofalnoj situaciji kada kupe te predmete“, objašnjava Miletić.

Miletić upozorava da prodavci na prevaru prodaju proizvode starijim sugrađanima, koji se nakon toga nalaze u velikom problemu:

„Nakon kupovine proizvoda, građani ne mogu sebi da obezbede osnovne životne namirnice. Takođe, ti predmeti ne mogu da se vrate jer najčešće iza svega toga stoje neke lažne firme“, kazao je Miletić.

On je pozvao starije sugrađane da ne kupuju proizvode od ovakvih prodavaca, da se prethodno konsultuju sa svojim najbližima, ali i policijske službenike da budu prisutniji u selima gde živi pretežno staračko stanovništvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Бата „Дрвар“ и даље паразитира поред Милије. Може му се, јер има научни приступ послу, као његова Градоначелница.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com